УЧЕНИЦИ И ПРОФЕСОРИ КАРЛОВАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ НАГРАЂЕНИ НА 60. РЕПУБЛИЧКОМ ЗИМСКОМ СЕМИНАРУ ДРУШТВА ЗА СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ СРБИЈЕ

20190203_100242

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, Друштво за српски језик и књижевност Србије и Задужбина Десанка Максимовић, доделили су Дипломе ”Проф. Др Слободан Ж. Марковић” за освојену ПРВУ НАГРАДУ Литерарној секцији Карловачке гимназије, Сремски Карловци | Професорка: Маја Стокин као и ДРУГУ НАГРАДУ Литерарној секцији Карловачке гимназије, Сремски Карловци | Професорка: Љиљана Малетин Војводић.

У раду секција су, током претходне школске године, учествовали ученици који ове школске године похађају одељења: II-1, 2, 4 и 6, као и IV-2, 3, 4 и 5.

На конкурсу Друштва за српски језик и књижевност Србије и Задужбине Милоша Црњанског за најбоље средњошколске листове и часописе ПРВУ НАГРАДУ је освојио  часопис Карловачке гимназије, БРАНКО (главни и одговорни уредник: професор филозофије Срђан Дамњановић). Овом приликом се захваљујемо свим ученицима и професорима који су својим прилозима допринели квалитету Бранка, а посебно ученици IV 4 одељења, Милици  Николић.

Друштво за српски језик и књижевност Србије доделило је и признање професорки књижевности, Љиљани Малетин Војводић, ”за велико залагање у раду са ученицима и натпросечне резултате на Републичком такмичењу из књижевности Књижевна олимпијада од школске 2012/13. до 2017/18. године.

 

Љиљана Малетин Војводић, проф.

 

 

Blog Attachment