Завршетак пројекта Еразмус+

После недељу дана дружења са ученицима из Шпаније, Португалије и Француске у оквиру пројекта Еразмус+ „Paseando entre estatuas” дошло је време за растанак. Са сузама и загрљајима испратили смо своје другаре надајући се неким новим сусретима.

У петак, последњег дана дружења, ученице првог и трећег разреда маестрално су извеле представу „La pija engreída”, односно „Покондиренa тиквa” Јована Стерије Поповића, на шпанском језику, коју су припремиле уз помоћ професорке књижевности Јоване Ребa. Потом је директор Карловачке гимназије, г. Бранко Стојков, поздравио ученике и професоре и уручио им сертификате за учешће у пројекту. Дружење је завршено уз традиционалну српску храну коју су припремили наши ученици.
 
Захваљујемо се свим ученицима и родитељима коју су били добри домаћини и учинили да наши гости понесу из Србије само најлепше успомене, које ће дуго памтити, а због којих ће се можда једног дана вратити овамо.
 
Захваљујемо се свима који су нам помогли у реализацији активности предвиђених пројектом и омогућили да представимо нашу школу и нашу земљу у најлепшем светлу.
 
Нарочито се захваљујемо професоркама Карловачке гимназије које су дале велики допринос у реализији овог пројекта: Јасмини Ковачевић, Јовани Ребa, Сенки Стојанов, Катји Берић, Јовани Косијер Анабуси и Валерији Удовичић.
 
Јелена Камберовић, професорка шпанског језика
Blog Attachment